Thursday, 21 November 2013

Update ringkas sangat sangat sangat




Salam. I minta maaf sebab lama sangat menunda story perawatan alternatif tu. Sebabnya I sekarang masih lagi berubat secara alternatif kerana tidak sihat yang amat sangat. Sakit terlantar tak boleh bangun, berjalan, makan, buang air kecil/besar, baring mengiring, etc.. And sekarang masih lagi ada sisa-sisa kesakitan tersebut sehinggakan keadaan I sekarang seperti orang berpantang (cuma baby je takde..hik hik). Dan banyak pula kisah - kisah yang macam tak masuk dek akal manusia yang sering kita dengar pada orang lain like ada orang nak ambil anak dalam perut tu - terjadi pula pada I. Sekali dengar memang susah nak percaya. Tapi badan I yang rasa sakitnya. Jadi I terpaksa percaya. 'Mereka' pun makhluk Allah. Wujud. Dan pandai menipu, menyamar dan menyesatkan manusia pula tu.

Nantilah ye bila I dah sihat dan kembali pulih Insya Allah akan habiskan semua.
 

26 comments:

  1. B&C, hope u get well soon...Semoga Allah melindungi kita semua dari kejahatan makhluknya....Amin...

    ReplyDelete
  2. Take rest B&C. Hope u cepat sembuh dan kuat semangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you..Insya Allah kena kuat semangat juga

      Delete
  3. Get well soon dear..Segala yg terjadi pasti ada hikmahnya..be strong!! insyaAllah..take care

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh bnc! take care.. ;)

    ReplyDelete
  5. have a good rest sis..and take care

    ReplyDelete
  6. semoga cpt sembuh.shafakallah. :)

    ReplyDelete
  7. Take care and have a good rest yea b&c.. semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  8. Take care and have a good rest yea b&c.. semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  9. fast recovery sis bnc. ambil sakit sbg ujian dan penghapus dosa wpun diri sndiri yg tahu betapa susah bila sakit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya saya terima dugaan dan ujian ini sebagai penghapus dosa

      Delete
  10. OMG b&c i hope u will feel better..ni maybe healing crisis sebab i pun dapat jugak lepas berubat dulu. yelah benda dalam diri kite duduk dah lama, bile die kuar mmg akan sakit..same jugak mcm sakit2 moden ni..
    Yeah mase dulu2 dgr cite 'ade benda' ambik baby dari kite, mmg susah nak caye. me yg 3kali chemical/miscarried before ni mmg sebelum bleeding/hpt negative, mimpi orang datang ambik baby jugak. tapi im denying it..sbenanye mmg berlaku. well it happens to my husband's makcik jugak, masa nak lahir anak 1st, teran2 tibe2 perut kempis and nothing comes out, scan perot dah takde ape2. mane baby pegi? doc pun terkedu. ini kan pula yang baru nak jadi janin pun die bole ambik dengan izin Allah of course...ape2hal pun i hope ur strong, byk2kan berzikir okay.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I pun almost tak caya. Haji tu pun dia mula2 tak nak cerita dia kata macam tak masuk akal..We insist juga dia cerita..And mum insisted yang I dah almost nak 'lekat'/nak jadi..Then I pun buat HPT, negative la..lagipun dah period kan..Cuma period sikit sangat..

      Sedihnya cerita makcik husband u tu..I cant imagine macamana dia boleh cope with the feeling of loss without scientific explanation.

      Delete
  11. BnC, Yani doakan semoga cepat sembuh ye....dugaan Allah mesti ada hikmah baik untuk kita semua..

    ReplyDelete
  12. BnC, Yani doakan semoga cepat sembuh ye....dugaan Allah mesti ada hikmah baik untuk kita semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah...I accept this hurdle..sebagai penghapus dosa

      Delete