Thursday, 21 November 2013

Update ringkas sangat sangat sangat




Salam. I minta maaf sebab lama sangat menunda story perawatan alternatif tu. Sebabnya I sekarang masih lagi berubat secara alternatif kerana tidak sihat yang amat sangat. Sakit terlantar tak boleh bangun, berjalan, makan, buang air kecil/besar, baring mengiring, etc.. And sekarang masih lagi ada sisa-sisa kesakitan tersebut sehinggakan keadaan I sekarang seperti orang berpantang (cuma baby je takde..hik hik). Dan banyak pula kisah - kisah yang macam tak masuk dek akal manusia yang sering kita dengar pada orang lain like ada orang nak ambil anak dalam perut tu - terjadi pula pada I. Sekali dengar memang susah nak percaya. Tapi badan I yang rasa sakitnya. Jadi I terpaksa percaya. 'Mereka' pun makhluk Allah. Wujud. Dan pandai menipu, menyamar dan menyesatkan manusia pula tu.

Nantilah ye bila I dah sihat dan kembali pulih Insya Allah akan habiskan semua.
 

9th Raya and being childfree.

I changed again the blog theme. I love to play around with the blog theme and blogspot has offered quite a variety of beautiful template...