Tuesday, 14 February 2012

When my best friend got pregnant

Mula-mula bila dengar berita:



Kemudian, beristighfar dan insaf diri:

.
Thank you for making this day......wonderful!

6 comments:

  1. B&C, ikhlas doakan dia, insyaAllah doa tu akan smpi balik kpd kita 10x ganda. Wallahua'lam.. Yg penting ikhlas, sabar dan usaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sepatutnya begitu kan..entah, bila tahu tu rasa macam 'eh..senangnya orang lain, kahwin je mengandung..'..bila cerita dengan husband, dia gelak je, cakap saya dah nak datang bulan, sebab tu asyik being grumpy je..haha..memang betul pun dah nak datang bulan..

      terima kasih atas nasihat Qaseh..

      Delete
  2. my best fren pun baru jek kawen few weeks ago.. so kena mentally prepared la kalau dia dpt dulu huhu. anyway of course kite tumpang hepi & pray d best for her kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of course la tumpang happy..ada juga perasaan tak sabar nak tahu jantina so nak beli hadiah newborn untuk baby dia..memang betul kena mentally prepared

      Delete
  3. Salam

    baru ni sempat komen... sblm ni sempat baca aje :)
    itu biasa sebenarnya.. maksud saya, perasaan tu lahir secara automatik.. tapi masa berlalu.. dan kita kena berazam pada masa akan datang.. untuk terus menerima dengan redha..tanpa wujud rasa macam tu pada mula2 kita tahu..

    Yang B & C buat sekarang, beristigfar lepas rasa macam tu.. memang sangat elok dan betul. :)

    Cuma.. rasanya berterima kasih pada Valentine tu.. saya rasa sangat salah. Maafkan saya, kelihatan datang2 cari salah tuan rumah.. tapi percayalah.. saya bgtau sebab saya sayangkan tuan rumah sebagai rakan sekapal dan juga sesama muslim.

    Maaf ya.. dan ... berbahagialah selalu. Saya 'curik' aura positif dari blog awak.. buat bekal.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh thanks dropping by in my humble blog..

      Err..the Valentine thing tu..sarcastism semata-mata..tapi takpelah saya edit..terima kasih ye for the reminder

      Delete